Në njësinë administrative Golem do të organizohet ceremonia e vendosjes së emrit të sheshit kryesor të Golemit.

 • Inagurim
 • 18/04/2023
 • 17:30
 • Nj.A Golem Qender
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Golem
 • Kryetari i Bashkisl Kavajë z. Redjan Krali, Deputeti Etjen Xhafaj Prefekti i Tiranës Afrim Qendro,
 • Kryetari i Bashkisl Kavajë z. Redjan Krali, Deputeti Etjen Xhafaj Prefekti i Tiranës Afrim Qendro,
 • Kryetari i Bashkisl Kavajë z. Redjan Krali, Deputeti Etjen Xhafaj Prefekti i Tiranës Afrim Qendro, si dhe drejtues të institucioneve të ndryshme.
 • Po
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm