Ky takim ka si qellim te vleresoje ecurine e deritanishme te projektit si dhe te vendosi mbi aktivitetet e ardhshme

 • Tryezë diskutimi
 • 19/04/2023
 • 10:15
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Ilir Beqaj, Hubert Perr, Dallendyshe Bici
 • Drejtor i Pergjithshem i SASPAC, Drejtues i Bashkepunimit ne DBE, Drejtor i Pergjithshem i Agjencise Shteterore te Kadastres
 • Perfaqesues te Delegacionit te BE ne Tirane, perfaqesues te zbatuesit te projektit si dhe perfaqesues te institucione te tjera
 • Jo
 • Jo
 • Arber Qystri, Koordinator
 • Ilir Beqaj, Drejtori i Pergjithshem i SASPAC