Tek Pallati i Kongreseve do të zhvillohet Konferenca Kombëtare ” me temë “Aritjet dhe sfidat e sportit në Shqipëri”

 • Tjetër
 • Konferencë Kombëtare
 • 18/04/2023
 • 09.30
 • Pallati i Kongreseve, Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Z. Edi Rama | Znj. Evis Kushi | Z. Erjon Veliaj | Z. Fidel Ylli
 • Kryeministër | Ministre e Arsimit dhe Sportit | Kryetari i Bashkisë Tiranë | Kryetari i Komitetit Olimpik Shqiptar
 • Z. Edi Rama, Znj Evis Kushi, Z. Erion Veliaj, Z. Fidel Ylli
 • Jo
 • Po
 • Z. Nebi Ganellari -Përgjegjës Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola- Sekretar i Përgjithshëm i MAS