Bilanc punesh te mandatit te pare/si edhe programin per mandatin e dyte

 • Tjetër
 • Bilanci puneve te bera per 4 vite nga Bashkia
 • 15/04/2023
 • 18:00
 • Bulevardi “Josif Budo”
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Redjan Krali / Kryetar , Ruzhdi Islamaj / Drejtor i Taksave, Abaz Trimi / Drejtor i Financave , Xhorxhina Germenjasi / Drejtor Arsimi Parashkollor, Bora Bahiti / Pergjegjes Sektori për Koordinimin e Integrimit në BE dhe Ndihmës së Jashtme, Erdi Guma / Drejtor Kulture
 • Redjan Krali / Kryetar , Ruzhdi Islamaj / Drejtor i Taksave, Abaz Trimi / Drejtor i Financave , Xhorxhina Germenjasi / Drejtor Arsimi Parashkollor, Bora Bahiti / Pergjegjes Sektori për Koordinimin e Integrimit në BE dhe Ndihmës së Jashtme, Erdi Guma / Drejtor Kulture
 • Redjan Krali / Kryetar , Ruzhdi Islamaj / Drejtor i Taksave, Abaz Trimi / Drejtor i Financave , Xhorxhina Germenjasi / Drejtor Arsimi Parashkollor, Bora Bahiti / Pergjegjes Sektori për Koordinimin e Integrimit në BE dhe Ndihmës së Jashtme, Erdi Guma / Drejtor Kulture
 • Jo
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm