Zv.Kryeministrja Belinda Balluku do të kryejë një inspektim të punimeve pë rehabilitimin e rruges Varrezat e qytetit – Batër e vogël, në bashkinë Mat

 • Inspektim/kontroll
 • 14/04/2023
 • 11:00
 • Burrel
 • Shqipëri
 • Mat
 • Mat
 • Burrel
 • Belinda Balluku | Agron Malaj
 • Zv.Kryeministre | Kryetar i bashkisë Mat
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku, Kryetari i Bashkisë Mat, Agron Malaj
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Keshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Miradministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve në MIE