Zv.Kryeministrja Belinda Balluku do të zhvillojë një bashkëbisedim me pensionistë të qytetit të Peshkopisë

 • Tryezë diskutimi
 • 14/04/2023
 • 13:00
 • Peshkopi
 • Shqipëri
 • Diber
 • Dibër
 • Peshkopi
 • Belinda Balluku | Rahim Spahiu | Lavdërim Krashi
 • Zv.Kryeministre | Kryetar i bashkisë Dibër | Deputet
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku, Kryetari i Bashkisë Dibër Rahim Spahiu, deputeti Lavderim Krashi dhe pensionistë
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Keshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Miradministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve në MIE