Inspektim ne Qendren Shendetesore Luz

 • Inspektim/kontroll
 • 14/04/2023
 • 10:00
 • Qendra Shendetesore Luz i Vogel
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Kryetar i Bashkise , Deputete, Perfaqesues te OSHKSH, Personal mjekesor.
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem