Inspektim i fillimit te restaurimit te “Kopshit Hap Pas Hapi” i cili ishte demtuar nga Termeti

 • Inspektim/kontroll
 • 12/04/2023
 • 11:00
 • Lagjja nr 3 Kavaje
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Nuk ka
 • Nuk ka
 • Redjan Krali / Kryetar . Andi Metolli / Pergjegjes i menaxhimit te Kontratave . Gert Togu / Sektori i Bashkepronesise dhe Planifikimit te Puneve Publike ne Drejtorine e Planifikimit te Zhvillimit te Territorit
 • Jo
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm