Ripublikim (nuk eshte zhvilluar aktiviteti i raportuar) -Inspektim ne Qendren e imazherise Pediatri ne Qendren Spitalore Universitare “Nene Tereza”

 • Inspektim/kontroll
 • 11/04/2023
 • 11:00
 • Qendra Spitalore Universitare "Nene Tereza"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Personel mjekesor
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem