Perzgjedhja e specializanteve ne Universitetin e Mjekesise Tirane

 • Tjetër
 • 11/04/2023
 • 10:00
 • Universiteti i Mjekesise Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu | Z. Arben Gjata
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale | Rektor i UMT
 • Dekani i UMT, Pedagoge, Student
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem