Bursa Shqiptare e Energjisë do të nisë nga puna me shpalljen e ankandit të parë të energjisë

 • Inagurim
 • 11/04/2023
 • 10:30
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Belinda Balluku | Yuri Kim | Artane Rizvanolli
 • Zv.Kryeministre | Ambasadore e USA | Ministre e Ekonomisë në Qeverinë e Kosovës
 • Ambasadoret e Gjermanise, Norvegjise, perfaqesues të USAID, AFD, IFC, KFW etj
 • Po
 • Jo
 • Florion Serjani, këshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse në MIE