Takim me perfaqesues te institucioneve dhe strukturave te angazhuara ne organizimin, administrimin dhe vleresimin e procesit zgjedhor

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 13/04/2023
 • 11.00
 • Institucioni i Presidentit te Republikes
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 5
 • Bajram Begaj
 • President i Republikës së Shqipërisë
 • Yuri Kim, Christiane Hohmann, Guido De Sanctis, Ilirjan Celibashi, Sihana Nebiu, Blerona Hasa, Marsela Dervishi, Alma Kolgjoka, Emona Muci, Edlira Petri, Esmeralda Xhili, Manjola Xhaxho, Sokol Ibi, Berti Pashko, Armela Krasniqi, Ledio Braho, Koli Bele, Ilirjan Rusmali, Elvis Cefa, Elvin Lako, Muharrem Cakaj, Helga Vukaj, Dritan Caka, Arens Cela, Ilirjana Nano, Lealba Pelinku
 • Po
 • Jo
 • Llambriola Misto, Sekretar i Përgjithshëm
 • Llambriola Misto, Sekretar i Përgjithshëm