Në përmbyllje te trajnimit të grupit të tretë të vlerësuesve të jashtëm për procesin e akreditimit, do të zhvillohet ceremonia e shpërndarjes së certifikatave

 • Tjetër
 • Certifikim
 • 14/04/2023
 • 10.00
 • Ambjentet e Agjencisë Kombëtare të Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Ejvis Gishti
 • Drejtor i Pergjithshem i AKAFPK
 • Dorina Dudi, Hedie Gjoni, Mirela Sarja
 • Jo
 • Jo
 • Etleva Kaculi, Pergjegjese sektori e Akreditimit
 • Ejvis Gishti, Drejtor i Pergjithshem i AKAFPK