Mikpritja e turistit të parë që vjen me kroçerën “THW WORLD”, Kjo kroëerë vjen për herë të parë në Portin e Vlorës dhe në bordin e saj do të jenë rreth 300 (treqind) turistë.

 • Tjetër
 • 09/04/2023
 • 08;30
 • Porti Detar Vlorë sh.a, Lagjia Pavarësia, Skelë, Vlorë.
 • Shqipëri
 • Vlorë
 • Vlorë
 • Vlorë
 • Vilma Bello | Flamur Mamaj | Ilir Banushi
 • Zëvendësministër i Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit. | Prefekt i Qarkut Vlorë | Administrator i Portit Detar Vlorë sh.a
 • Vilma Bello, Flamur Mamaj.
 • Po
 • Po
 • Kreshnik Tepelena, Zëvendës Drejtor i Portit Detar Vlorë sh.a
 • Kreshnik Tepelena, Zëvendës Drejtor i Portit Detar Vlorë sh.a