Mbledhja e rradhes e Komitetit Antikanabis.

 • Tryezë diskutimi
 • 06/03/2023
 • 13:00
 • Salla e Keshillit Bashkiak, Bashkia Kamez.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Kamez
 • Rakip Suli | Afrim Qendro
 • Kryetar i Bashkise Kamez | Prefekti i Qarkut, Tirane
 • Rakip Suli, Afrim Qendro, Elvis Gjika-Drejtor i Pergjithshem, Perfaqesues te OSHEE, UKK, ZVA, Policise Bashkiake.
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.