Takim me drejtuesit dhe stafin e bashkisë Devoll si dhe kryerja e një vizite tek Qendra Multifunksionale

 • Tjetër
 • Takim pune
 • 06/04/2023
 • 10:00
 • Bashkia Devoll
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Devoll
 • Devoll
 • Nertil Jole | Eduard Duro
 • Prefekt i Qarkut Korçë | Kryetar i bashkisë Devoll
 • Kryetari i bashkisë Devoll Z.Eduard Duro dhe stafi i bashkisë
 • Jo
 • Jo
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm