Prezantimi per mediat i Strategjise se re te Partneritetit te Grupit te Bankes Boterore me Shqiperine (2023-2027) dhe kater projekteve te reja

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 04/04/2023
 • 10.00
 • salla COD Kryeministria
 • Shqipëri
 • Tirana
 • Tirane
 • 2
 • Edi Rama | Delina Ibrahimaj | Emanuel Salinas
 • Kryeminister | Minister | Perfqesuesei per Shqiperine i Bankes Boterore
 • Edi Rama Kryeminister, Delina Ibrahimaj Ministrja e Financave dhe Ekonomise,Emanuel Salinas, shefi i zyres se BB, Laureta Qorlazja, Perfaqesuesja e IFC, Evis Sulko, personi qe merret me portfolin e BB, Hilda Shijaku, ekonomistja e zyres se BB
 • Po
 • Jo
 • Ina Buli, Keshilltar
 • Mimoza Dhembi, Sekretar i Pergjitheshem, i komanduar