Inspektim punimesh ne fshatin Rusan shtrim rruge.

 • Inspektim/kontroll
 • 11/04/2023
 • 11:00
 • Fshati Rusan -Delvinë
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Delvine
 • Bashkia Delvine
 • Majlinda Qilimi
 • Kryetare e Bashkise
 • Kryetarja e Bashkise ,Inxhinjer dhe Staf
 • Jo
 • Jo
 • Elisaveta Cama
 • Elisaveta Cama