Zv.Kryeministrja dhe Ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku do te inspektoje investimin e kryer ne ujësjellesin e Lushnjes

 • Inspektim/kontroll
 • 04/04/2023
 • 11:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Belinda Balluku | Klevis Jahaj
 • Zv.Kryeministre | Drejtor AKUM
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku dhe drejtori i AKUM, Klevis Jahaj
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Keshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtoria e Miradministrimit te Burimeve Njerezore, Aseteve dhe Sherbimeve ne MIE