inspektim Ecuria e punimeve

 • Inspektim/kontroll
 • 15/03/2023
 • 10;30
 • Njesia Administrtive Milot ,
 • Shqipëri
 • Lezhe
 • Kurbin
 • Milot
 • Majlinda Cara
 • Kryetare e Bashkise Kurbin
 • Kryetare e Bashkise Kurbin dhe Stafi
 • Jo
 • Po
 • Nertila Toma , Drejtor Kabineti
 • Nertila Toma ,Drejtor Kabineti