Zv.Kryeministrja dhe Ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku do të inspektojë ecurinë e punimeve pë rehabilitimin e aksit rrugor Levan – Vlorë (rruga e vjetër)

 • Inspektim/kontroll
 • 04/04/2023
 • 13:00
 • Novoselë, Vlorë
 • Shqipëri
 • Vlorë
 • Vlorë
 • Vlorë
 • Belinda Balluku | Evis Berberi
 • Zv.Kryeministre | Drejtori i ARRSH
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku dhe drejtori i ARRSH, Evis Berberi
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Keshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtoria e Miradministrimit te Burimeve Njerezore, Aseteve dhe Sherbimeve ne MIE