Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Turizmit (UNËTO), nën kujdesin e veçantë të Kryeministrit të Shqipërisë, Z. Edi Rama, dhe Sekretarit të Përgjithshëm të UNËTO, z. Zurab Pololikashvili, do të organizojë Forumin Ndërkombëtar të Turizmit “E ardhmja e Turizmit të Qëndrueshëm Mjedisor në Shqipëri (FESTA)” që do të mbahet nga data 3 deri më 5 prill 2023, në Tiranë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 04/04/2023
 • 14.30
 • pallati i kongreseve
 • Shqipëri
 • Tirana
 • Tirane
 • 2
 • Delina Ibrahimaj | Edi Rama | Peter Zingraf, | Elsa Hastad
 • Minister | Kryeminister | Ambasador i Gjermanisë në Shqipëri | Ambasadorët e Zvicrës në Shqipëri
 • Audienca e synuar për Forumin Ndërkombëtar të Turizmit përfshin zyrtarë të nivelit të lartë qeveritar, sipërmarrës, operatorë të hotelerisë dhe të gjithë ata që kontribuojnë në formësimin e industrisë së turizmit.
 • Po
 • Jo
 • Ina Buli, Keshilltar
 • Mimoza Dhembi, Sekretar i Pergjitheshem, i komanduar