Ky aktivitet organizohet ne kuader te planit te aktiviteteve qe ka planifikuar shkolla jone.Qellimi i ketij aktiviteti eshte promovimi i traditave dhe folklorit te zones.

 • Tjetër
 • Aktivitet shkollor
 • 30/03/2023
 • 11.00
 • Shkolla "Skender Durbaku" Rodokal
 • Shqipëri
 • Korce
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Nxenesit
 • Nxenes
 • Nxenes,Mesues, Drejtor shkolle dhe Specialistet e ZVAP-se , Bashkia, komunitet.
 • Po
 • Po
 • Sara Olldashi, Juriste ZVAP Pogradec
 • Drejtori i ZVAP, Sotiraq Mangeri