Në zbatim të projektit “Zhvillimi i turizmit në Lezhë” i fituar në Thirrjen e Dytë të skemës së granteve të projektit “BE për Bashkitë”

i cili ka në fokus të mbështesë potencialet e zhvillimit të bashkive dhe do të përmirësojë kushtet mjedisore dhe socio-ekonomike të komuniteteve lokale në Shqipëri.

*Një ndër aktivitetet e planifikuara është organizimi një takimi me operatoret turistik në fushën e turizmit.

 • Tryezë diskutimi
 • 05/04/2023
 • 11:00
 • Resort Rafaelo, Shengjin
 • Shqipëri
 • Lezhe
 • Lezhe
 • shengjin
 • Elson Frroku, Bjordi Malaj, Endri Dajci
 • Drejtor, administrator
 • Operator turistik
 • Jo
 • Po
 • Elson Frroku
 • Sekretari i Pergjithshem