Seminar për ngritjen e kapaciteteve në Vlorë – Projekti Resilienza Marginale
Temat: Prezantimi i projektit, metodologjia e procesit pjesëmarrës, Qasja Leader.
Moderaton dhe koordinon aktivitetin: Biznes Albania
Pjesëmarrës: punonjës të Bashkive dhe të Këshillit të Qarkut Vlorë, OJF-të, aktorë të tjerë.

Subjektet e përfshira në organizim: Biznes Albania, Keshilli i Qarkut Vlorë, Reggione Puglia – ASET, GAL Meridaunia, Bashkia Vlorë dhe Bashkia Himarë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 04/04/2023
 • 09:30
 • Pallati i Kulturës Labëria, Salla e mbledhjeve, Kati II
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Vlore
 • Vlore
 • Danielle Borrelli | Claudio Polignano | Massimo Lupis | Lorela Lazaj | Ergys Gezka
 • Drejtor GAL Meridaunia | Perfaqesues i Regione puglia ne shqiperi | Aset - Regione Puglia | Ekspert i jashtem - Qarku Vlore | Biznes Albania
 • Pjesemarresit sipas listes se percaktuar me siper dhe vetem prej stakeholderave qe do te ftohen.
 • Jo
 • Jo
 • Rudina Hitaj
 • Klaud Gjipali, Sekretar i Pergjithshem