Komedi e Teatrit Shëtitës “Çajupi”

 • Tjetër
 • Aktivitet artistik
 • 03/04/2023
 • 17:00
 • Pallati i Kulturës Patos
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • patoS
 • Aktorët e Teatrit
 • Aktorë
 • Kryetare e Bashkisë, Trupa e Teatrit dhe artëdashësit e qytetit
 • Jo
 • Po
 • Fatjon Mici, Regjizor në Pallatin e Kulturës
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm