Prezantimi i Projektit “Bashke per nje Rini Aktive”, projekt qe do te realizohet ne bashkepunim me AKR-ne.

 • Tjetër
 • 04/04/2023
 • 12:30
 • Ambientet e Gjimnazit "Ibrahim Rugova", Bulevardi "Nene Tereza" Kamez.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagji Administrative Nr. 2, Kamez
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise Kamez
 • Rakip Suli, Perfaqesues te AKR-se, Rigelsa Gupe-Drejtoreshe e Pallatit te Kultures "Artan Cuku" Kamez; Arkitekti Projektues; nxenes.
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.