Edukimi i te rinjve mbi temat e mbrojtjes dhe promovimit te krijimit, kujdesit per shtepine e perbashket dhe vellazerine shoqerore.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 15/04/2023
 • 17:30
 • Qendra Kulturore per Femije Gramsh
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Gramsh
 • Gramsh
 • Klodian Tace
 • Kryetar i Bashkise Gramsh
 • 80-100
 • Po
 • Po
 • Ergita Kaso, Zv/Kryetar
 • Adnand Shuli, Sekretar i Pergjithshem