Diskutim mbi kornizen kombetare te kualifikimeve dhe propozime per permiresimin e nevojshem ligjor

 • Tryezë diskutimi
 • 04/04/2023
 • 14.30
 • Zyrat e AmCham-Rruga Ibrahim Rugova, Godina Sky Tower, kati 11/3, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 5
 • Neritan Mullaj | Ejvis Gishti
 • Drejtor Ekzekutiv AmCham | Drejtor i Pergjithshem i AKAFPK
 • Roden Pajaj, Klevis Hysa, Linda Shoma, etj
 • Jo
 • Jo
 • Ejvis Gishti, Drejtor i Pergjithshem i AKAFPK
 • Ejvis Gishti, Drejtor i Pergjithshem i AKAFPK