Trajnimi per stafin e institucionit do te realizohet ne kuader te bashkepunimit me misionin francez ne Shqiperi, ky trajnim do te organizohet nga Ambzsada Franceze dhe ne fokus do te kete drejtesine penale per te mitur

 • Tjetër
 • Trajnim
 • 05/04/2023
 • 09:00
 • Tirana Internacional
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Perfaqesues te Amabasades Frenceze/ Misionit francez
 • Specialist
 • Znj. Anda Hysi, Znj. Ira Muca, Z. Eduart Tafa, Znj. Sedi Aliaj
 • Jo
 • Jo
 • Bora Krasniqi, specialiste
 • Klaudia Hasanllari, drejtor i institucionit