Takim pune me Sekretaren e Pergjithshme te OSBE

 • Tryezë diskutimi
 • 03/04/2023
 • 10:00
 • Kryesia e Kuvendit
 • Shqipëri
 • Tirana
 • Tirana
 • Tirana
 • Lindita Nikolla | Milva Ekonomi | Helga Maria Schmid
 • Kryetare Kuvendi | Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve | Sekretare e Pergjithshme e OSBE/ODIHR
 • Ministrja dhe te tjere
 • Po
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti