Takimi eshte konceptuar ne formen e nje tryeze te rrumbullaket ku do te permbidhen arritjet dhe qellimet kryesore te vedosura ne kuader te bashkepunimin me palen franceze sa i takon zhvillimeve ne fushen e drejtesise penale per te mitur

 • Tryezë diskutimi
 • 07/04/2023
 • 10:00
 • Ministria e Drejtesise
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Klaudia Hasanllari
 • Drejtor i institucionit
 • Znj. Klaudia Hasanllari, perfaqesues te tjere qe veprijne ne fushen e drejtesise penaleper te mitur
 • Jo
 • Jo
 • Bora Krasniqi, specialiste
 • Klaudia Hasanllari, drejtor i institucionit