Raportim per Situaten e Emergjencave Dimerore Tetor 2022-Mars 2023.
Diskutime mbi Planet e Emergjencave dhe Planet e Masave qe duhet te meren nga strukturat perkatese per identifikimin,vleresimin,monitorimin e risqeve nga fatkeqesite ,uljen e efekeve te faktoreve qe rrisin rreziqet dhe menaxhimin e tyre me qellim perballimin e emergjencave verore te shkaktuara nga zjarret e sezonit Pranvere-Vere 2023.

 • Tryezë diskutimi
 • 04/04/2023
 • 10:30
 • Salla e mbledhjeve Institucioni i Prefektit te Qarkut Berat
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Valbona Zylftari | Hasan Dervishi
 • Prefekt i Qarkut | Pergjegjes i Sektorit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile
 • Valbona Zylyftari,Donald Molishti,Bardhyl Sula,Rezart Hoxha,Kastriot Skenderaj,Gezim Marku,Erlin Kuci,Olgert Zoga,Agim Cunaj,Artan Hoxha,Ardian Spaho,Artan Merko,Vasfi Osmani,Eno Kureta,Myfit Senka,Adriatik Koromani,Fatos Nako,Xhuljana Shehu,Amarildo Tafa,Xhilda Kadillari,Pelivan Sina,Dorina Kaja,Anila Kala,Avdulla Salillari,Adriatik Serani,Ylli Hatellari,Ilva Mbrica,Redin Kusta,Hasan Dervishi,Monika Kurti,Tefta Gojka
 • Jo
 • Jo
 • Redin Kusta (Sekretar i Pergjithshem)
 • Redin Kusta (Sekretar I Pergjithshem)