Konference mbi prezantimin e Programit IADSA

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 31/03/2023
 • 11.00
 • pallati i kongreseve
 • Shqipëri
 • Tirana
 • Tirane
 • 6
 • Delina Ibrahimaj | Fabrizzio Bucci | Znj. Stefania Vizzaccaro, | Ilir Beqaj
 • Minister | Ambasadori Gjerman | Drejtoreshën e Agjencisë Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim | Drejtori e Agjencisë Shtetërore të Programimit Strategjik dhe Koordinimit të Ndihmës
 • Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ambsadori italian, Drejtoresha e Agjencisë Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim,Drejtori i Agjencisë Shtetërore të Programimit Strategjik dhe Koordinimit të Ndihmës, si dhe Bashkëdrejtorët e Njësisë Teknike Mbështetëse.
 • Po
 • Jo
 • Ina Buli, Keshilltar
 • Mimoza Dhembi, Sekretar i Pergjitheshem, i komanduar