E ftuar ne Forumin Nderkombetar te Turizmit

 • Tjetër
 • Pjese e panelit nr 5, te Forumit Nderkombetar te Turizmit
 • 05/04/2023
 • 10:00
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Po
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti