Zv.Kryeministrja Belinda Balluku do të nënshkruajë një marrëveshje me shoqatën “Qatar Charity”, e cila angazhohet të mbështesë financiarisht 260 familje në nevojë për pagesën e energjisë elektrike

 • Tjetër
 • Nënshkrim marreveshjeje
 • 31/03/2023
 • 11:00
 • Zyrat e OSHEE
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Belinda Balluku | Ali bin Hamad Al Marri | Mahmoud Abbas Hussein Shaker
 • Zv.Kryeministre | Ambasadori i Katararit në Shqipëri | Drejtori ekzekutiv i “Qatar Charity"
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku, ambasadori i Katarit ne Shqiperi Ali bin Hamad Al Marri, drejtues ekzekutiv i “Qatar Charity", Mahmoud Abbas Hussein Shaker
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Keshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse në MIE