Prezantimi i Thirrjes se Dyte te programit IADSA per projekt propozime nga bashkite, agjencite qendrore kombetare, ne partneritet me institucionet publike italiane, universitete dhe organizata te shoqerise civile. Fushat e projekteve jane sektori social, shendetesor, ekonomik me fokus te vecante Western Balkan Green Agenda

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 31/03/2023
 • 11:00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Delina Ibrahimaj; Fabrizio Bucci; Stefania Vizzaccaro; Ilir Beqaj
 • Ministre e Financave dhe Ekonomise; Ambasadori Italian ne Shqiperi; Drejtoresha e AICS Shqiperi; Drejtor i Pergjithshem i SASPAC
 • Kryetare Bashkie dhe Drejtues Agjencish Qendrore, Institucione Qendrore, Universitete, Shoqeri Civile
 • Po
 • Po
 • Arber Qystri, Koordinator
 • Ilir Beqaj, Drejtor i Pergjithshem i SASPAC