Inagurim i Qendres Shendetesore Libohove dhe Kabineti i dentistrise se levizshme

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 31/03/2023
 • 12:00
 • Gjirokaster
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Znj. Ogerta Manastirliu | Znj. Mirela Kumbaro
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale | Minister i Turizmit dhe Mjedisit
 • Kryetar i Bashkise , Deputete, Perfaqesues te OSHKSH, Personel mjekesor.
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem