E ftuar ne konferencen organizuar nga UN Women ne kuader te Forumit Rajonal per Zhvillimin e Qendrueshem

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 29/03/2023
 • 13:30
 • online
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Jo
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti