Ceremonia zyrtare pranë lapidarit në fshatin Margëlliç në përkujtim të dëshmorëve të rënë

 • Tjetër
 • Aktivitet historik
 • 29/03/2023
 • 10:00
 • Fshati Margëlliç
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • patoS
 • Rajmonda Balilaj | Harun Nazëraj
 • Kryetare e Bashkisë | Kryetar i Organizatës së Veteranëve
 • Kryetare e Bashkisë, anëtar të Organizatës së Veteranëve dhe Deputet të Kuvendit sipas dëshirës
 • Po
 • Po
 • Lindita Qallija, Drejtore e Drejtorisë së Arsimit
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm