Ministria e Financave dhe Ekonomise ne Bashkepunim me Kryeministrine do te zhvillojne bashkarisht nje event sensibilizues me Komunitetin e Biznesit ne sektoron e ndertimit lidhur me rritjen e pagave dhe ndikimin e saj në mjedisin e biznesit

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/03/2023
 • 11.30
 • Ambjente e biznesit te perzgjedhur
 • Shqipëri
 • Tirana
 • Tirane
 • 5
 • Delina Ibrahimaj | Edi Rama
 • Minister | Kryeminister
 • Edi Rama,Kryeminister; Delina Ibrahimaj;Perfaqesues nga biznesi
 • Jo
 • Jo
 • Ina Buli, Keshilltar
 • Mimoza Dhembi, Sekretar i Pergjitheshem, i komanduar