Me Rastin e festes se Pashkeve Ortodokse , ne Qendren e fshatit Pustec do te organizohet feste me kengetar te ftuar si Vellezerit Lube dhe Toni si dhe kengetari i njohur nga Ohri Maqedonia e Veriut Zika Kacelinoski.

 • Tjetër
 • Aktivitet i pervitshem me rastin e festes se Pashkeve
 • 16/04/2023
 • 10:00
 • Qendra e Fshatit Pustec
 • Shqipëri
 • Korce
 • Pustec
 • Pustec
 • Kryetari i Bashkise Pustec
 • Kryetar
 • Hapur per te gjithe
 • Jo
 • Po
 • Llazi Stojan, specialist Turizmi, Bashkia Pustec
 • Katerina Ago, Protokoliste, Bashkia Pustec