Inspektim punimesh Rruga “Haki Taha” Paskuqan 1

 • Inspektim/kontroll
 • 30/03/2023
 • 17:00
 • Paskuqan 1, Njesia Administrative Paskuqan
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Paskuqan
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise
 • Eduart Bodini-Administrator i Njesise Administrative Paskuqan; Inxhiniere.
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.