Inspektim punimesh ne Rrugen “Albanet” dhe Rrugen “Kozar”, Lagjia Administrative Nr. 1

 • Inspektim/kontroll
 • 31/03/2023
 • 10:00
 • Lagjia Administrative Nr.1
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Nr.1
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise
 • Petrit Marku-Administrator, Inxhiniere te fushes.
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem