Inspektim punimesh “Cerdhja Paskuqan 1”

 • Inspektim/kontroll
 • 30/03/2023
 • 13:30
 • Njesia Administrative Paskuqan
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Paskuqan
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise Kamez
 • Administratori i Njesise
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.