Inspektim punimesh Blloku i Rrugeve Babrru Shpat, Paskuqan.

 • Inspektim/kontroll
 • 28/03/2023
 • 16:30
 • Babrru Shpat, Njesia Administrative Paskuqan.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Paskuqan
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise Kamez
 • Rakip Suli, Eduart Bodini-Administrator i njesise Administrative Paskuqan.
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.