Zv.Kryeministrja dhe Ministra e Infrastrukturës dhe Energjisë së bashku me Kryeministrin (për t’u konfirmuar) do të vizitojnë një Park Fotovoltaik të ndërtuar nga një biznes privat në zonën e Lushnjes

 • Inspektim/kontroll
 • 28/03/2023
 • 11:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Edi Rama | Belinda Balluku
 • Kryeminister | Zv.Kryeminister
 • Kryeministri Edi Rama, Zv.Kryeministrja Belinda Balluku perfaqesues te shoqërisë që ka ndertuar Parkun Fotovoltaik
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, këshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse ne MIE