Inspektim i Punimeve ne Pedonalen e Liqenit te Paskuqanit.

 • Inspektim/kontroll
 • 31/03/2023
 • 11:00
 • Liqeni i Paskuqanit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Paskuqan
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise Kamez
 • Administratori i Njesise, Inxhiniere
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.