Zhvillimin e nje
takimi sensibilizues per parandalimin de goditjen e veprimtarise kriminale te kultivimit te cannabis sativa, me date 29.03.2023, ora 13:00.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 29/03/2023
 • 13:00
 • Salla e Kino-Teatrit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Redjan Krali/ Kryetar, Afrim Qendro / Prefekti Qarku Tirane, Erjon Lalaj / Sekretar i Pergjithshem , Rovena Xeka / Drejtor ZVA Kavaje , Perfaqsues nga Drejtoria Vendore e Policise Tirane
 • Redjan Krali/ Kryetar, Afrim Qendro / Prefekti Qarku Tirane, Erjon Lalaj / Sekretar i Pergjithshem , Rovena Xeka / Drejtor ZVA Kavaje , Perfaqsues nga Drejtoria Vendore e Policise Tirane
 • Redjan Krali/ Kryetar, Afrim Qendro / Prefekti Qarku Tirane, Erjon Lalaj / Sekretar i Pergjithshem , Rovena Xeka / Drejtor ZVA Kavaje , Perfaqsues nga Drejtoria Vendore e Policise Tirane , Perfaqsues dhe Kryepleq te njesive Administrative Kavaje, Perfaqsues OSHE Kavaje
 • Po
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm