Informacion nga Anetaret e Grupit te Sigurise ne Rruge mbi masat e marra per rritjen e nivelit te sigurise ne rruge gjate periudhes se dimrit janar-mars 2023 dhe per detyrat ne vazhdim . Informacion nga Sektori Rajonal Rrugor” Per rritjen e sigurise ne akset rrugore te Qarkut Diber .

 • Tryezë diskutimi
 • 28/03/2023
 • 11.30
 • Institucioni i Prefektit
 • Shqipëri
 • Diber
 • Diber
 • Peshkopi
 • Prefekti, | Sekretarja e Pergjithshme,
 • Titullar | Niveli me i larte drejtues ne institucion
 • Sekretarja e Pergjithshme, Nenprefektet Mat e Bulqize, Sek i M.K.Vendore, Sek.ZH. U, Grupi i Eksperteve te Sigurise ne Rruge
 • Jo
 • Po
 • Rovena Tomcini(Lleshaj)
 • Donika Hysenaj